A Fagor Professional a kereskedelmi konyhák széles választékát kínálja, amelyek ideálisak minden szakács igényeinek és főzési módjának kielégítésére. Mindegyiket gondosan elemezték és megtervezték a minőség, a biztonság és a higiénia szempontjából. Kialakításuk is a megbízhatóságon és a könnyű kezelhetőségen, az elegáns esztétikai és technológiai innováción alapul, a legigényesebb szakácsok igényeit is kielégítve.

Az iKORE generáció a sütők egyik legnagyobb választékával rendelkezik a piacon méretét és jellemzőit tekintve. 6 különböző méret 3 felszerelési és szolgáltatási választékban.
A séfnek egyszerűen ki kell választania azt a modellt, amely a legjobban megfelel szakmai igényeinek.

A Fagor Professional egyesíti a fűtési és hűtési folyamatokat azáltal, hogy tökéletes Cook & Chill megoldássá egyesíti őket. Professzionális sütőket és gyorshűtőket kombináló készülékek a professzionális konyha munkájának, teljesítményének, hatékonyságának és termelékenységének optimalizálása érdekében.

A Fagor Professional kiegészítők és tartozékok széles választékát kínálja, hogy még a szakemberek legigényesebb igényeit is kielégítse, és lehetővé tegye számukra, hogy a legjobbat hozzák ki sütőikből.

fagor kombinált sütő pároló
fagor pohármosogató gép

A Fagor Professional üvegmosó termékcsaládot sokoldalúsága és alkalmazkodóképessége jellemzi, és kis tányérok, poharak, csészék és edények mosására szolgál.


Professzionális üvegmosóink csak a Concept termékcsaládban és két különböző kosárméretben kaphatók. Az egyszerű és megbízható kereskedelmi üvegmosók garantáltan professzionális eredményeket kínálnak, amelyek nagyon egyszerűek és könnyen használhatók.

Az elöltöltős mosogatógépeket kifejezetten a vendéglátóipar számára tervezték, és a pult alá is beszerelhetők. Tökéletesen megfelel éttermek, bárok és kávézók igényeinek az edények, evőeszközök és poharak megbízható és egyszerű mosogatásához.

A Fagor Professional elöltöltős mosogatógépei az EVO Generation ötletén alapulnak, hogy egyetlen alaptestet hozzanak létre, amely a három termékcsalád előnyeit tartalmazza, és az egyes szegmensek igényeinek megfelelő technológia kiválasztásával. Így a megoldások széles skáláját kínáljuk a különböző felhasználók igényeinek kielégítésére.

fagor tányérmosogató gép
fagor kalapos mosogatógép

A kereskedelemben kapható kalapos típusú mosogatógépek, ideálisak az éttermekben és vendéglátóipari vállalkozásokban való intenzív használathoz. A páraelszívó típusú mosogatógépek lehetővé teszik az edények lineáris mosogatását kényelmes munkamagasságban, az előmosó asztal és a kosárkijárat megtámasztásával.

Így tökéletesen összehangolt mosási folyamat érhető el. A kalap felemelkedik és új kosarat helyeznek be, a kalapot leengedik, miközben a gép végzi a dolgát. A tiszta edényeket az elszívó felemelése után össze lehet gyűjteni, és a következő kosárba be lehet rakni.

A Hood típusú mosogatógépek az EVO Generation koncepción alapulnak, amely egyetlen alaptestet hoz létre, amely a három termékcsalád előnyeit tartalmazza, és az egyes szegmensek igényeinek megfelelő technológia kiválasztásával. Így a megoldások széles skáláját kínáljuk a különböző felhasználók igényeinek kielégítésére.

Az LP sorozatú edénymosógépek nagy teherbírással és nyomással rendelkeznek, így ideálisak nagy edények mosogatásához, és optimális mosási és higiéniai eredményeket garantálnak. A legkülönfélébb edényekben rászáradt szennyeződés a legkeményebb próba a mosogatógép számára, ezért az LP sorozat a legjobb szövetségese, amikor a mosogatás igazi kihívás. Nagy teljesítményük és nyomásuk különösen alkalmassá teszi éttermekbe, fagylaltozókba és készletek feltöltésére. Az LP sorozat különféle méretű mosogatógépekkel büszkélkedhet, hogy az egyes létesítmények tisztítási követelményeinek leginkább megfelelő modellt kínálja.

feketeedény mosogatógép